Pot sa obtin rezultate in Decembrie? Iata 6.1sfaturi pentru rezultate in Decembrie!

Dragi antreprenori, parteneri si cititori,

A venit si luna decembrie si cei mai multi dintre noi ne relaxam, resemnam cu rezultatele obtinute in acest an.

Este o mare greseala pe care si eu o practicam cu multi ani in urma, sa crezi ca anul s-a incheiat in prima saptamana a lui Decembrie.

Anul nu s-a incheiat, abia incepe !

De ce fac asta?

Emerson a spus: ” Omul care poate face lucrurile grele sa fie usoare este educatorul „, tot el a mai spus: ” Cunoasterea exista pentru a fi imparatasita ” !

Inca de la 4 ani am fost un impatimit al sportului si am invat foarte multe lectii din toate sporturile pe care le-am practicat si le practic.

In business ca si in sport trebuie sa lupti pentru victorie pana in ultima secunda.

Observ acum in calitate de parinte privindu-i pe copiii mei in diverse competitii, ca exista tendita si chiar obiceiul sa se premieze toti participantii si aud felicitari de genul: ” este important ca ai particpat „. Dar in viitor la job sau in business este importanta doar prezenta ” ? O sa-l auzi pe seful tau zicand: excelent ca ai venit si luna asta la job, chiar daca nu ai rezolvat niciun task o sa-ti dam o prima de excelenta in prezenta :); sau in business -ul tau la sfarsit de luna o sa te anunte contabilul: ” este excelent ca ai ajuns in fiecare zi la birou, nu ai vandut nimic, ai salariile de platit, taxele si pe mine, de unde …. ne platesti? „

Personal consider sporturile competitive una dintre cele mai bune pregatiri pentru viata, reflectand foarte bine mediul actual extrem de concurential. Nu mi-am dorit niciodata parteneri sau coechipieri in sport sau in business care doreau doar jumatate de victorie si cred ca nici tu nu iti doresti acest lucru. Caut parteneri si oameni care joaca pentru victorie, creaza si inoveaza servicii si produse care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale clientilor dar mai mult in armonie cu ceilalti cauta excelenta.

Daca nu ar fi importanta victoria, nu ar mai exista scoruri !

Indiferent ca ne place sau nu, traim intr-o lume in care cifrele sunt importante si trebuie sa tinem cont de ele.

Nu pretind ca iti voi expune lucruri noi sau care iti vor schimba viata, dar cred cu tarie ca o sa iti schimbe perspectiva si mai ales rezultatele pe care le doresti !

Iata 6.1 sfaturi pe care le poti aplica ca sa inchizi bine anul dar sa ai asigurata deschiderea lui:

 

1.Angajament

Fata de cine ? Fata de tine ! Ia o foaie de hartie si scrie ca pana pe 31.12.2015 o sa -ti oferi serviciile si produsele la capacitate maxima si orientat catre excelenta si client.

2.Lista

Pentru ca nu mai ai timp sa cunosti potentiali clienti noi si sa parcurgi procesul de prospectare, fa o lista cu toti clientii din acest an care au fost multumiti de serviciile/produsele oferite de tine sau compania pe care o reprezinti. Daca nu este satisfacatoare ca si numar, ┬áai de lucru pentru 2016 ­čÖé

3. Claritate

Defineste cu claritate si alege din portofoliul tau serviciul/produsul pe care il vei propune in aceasta luna. Te sfatuiesc sa-l alegi pe ala care iti este greu sa-l prezinti /vinzi.

4.Invata

Daca ai definit unicul produs pe care il vei propune in aceasta luna, invata-l si adauga la lista de beneficii inca 5 beneficii pe care tu le gasesti la acest produs/serviciu.

5.Repeta

Chiar in acest weekend pregateste cateva prezentari si incepi si repeta, repeta, repeta. Concentreaza-te asupra unei anumite directii pana cand ai succes si repeta, repeta.

6. Iubeste Jocul

Indiferent cat de obosit esti, joaca, alearga, vinde, prezinta, sustine echipa si bucura-te de rezultate.

6.1 Impartaseste

Da mai departe din experientele tale si ajuta si pe altii.

 

Calitatea serviciilor, inova┼úia, interac┼úiunea cu clien┼úii ┼či comunicarea depind doar de tine si de cat de bine esti tu pregatit !

Nu te multumi doar cu o diploma de participare, Cauta excelenta !

Oricum cine iubeste jocul si se antreneaza constant castiga ! Succes, Clienti multumiti si Profit in Luna Decembrie 2015 !

 

Acestea sunt experientele mele personale din jocul meu, evident este doar inceputul si sper sa ajutam cat mai multi tineri sa inceapa acest drum !

Tu poti !

Daca ti-a fost folositor acest material, te invit sa fii proactiv si sa-l oferi si antreprenorilor din jurul tau ­čÖé

 

 

 

 

 

Leave a Reply