Obiective, Frustrare sau Bucurie?

Salutare,

Suntem in luna februarie si ma gandesc ca orice antreprenor si nu numai are ceva obiective pentru acest an 2016 ­čÖé

Daca inca esti in pozitia de observator, ar trebui sa cobori din tribuna si sa incepi sa te antrenezi pe margine si usor, usor sa incepi sa joci !

Sunt o multime de retete pentru setat obiective, la fel ca retetele pentru slabit, dar functioneaza pentru toata lumea? Evident ca nu ­čÖé

Acest articol nu are aceasta tema si nu invata pe nimeni nimic, sunt doar experientele mele care pot ajuta/influenta in mod pozitiv orice persoana care doreste sa atinga orice obiectiv.

Sunt totusi cateva aspecte importante in evolutia catre obiectiv si cateva perspective noi din care sa privesti din nou obiectivul !

Nu este nimic nou, doar tu esti altul si chiar poti reusi !

Fa o intelegere in avans cu tine ca nu vei renunta la obiectiv !

Nu renunta niciodata la obiectivele importante pentru tine ! Schimba strategia, abordarea si data dar nu obiectivul. Este usor sa-ti repeti in minte ca nu merge, ti-am spus eu ca nu o sa iasa si altele. Nu mai pierde timp si neuroni pretiosi. Inceteaza sa te ranesti !

Oricand o poti lua de la capat !

Oricand poti sa incepi sa lucrezi la obiectivul tau, chiar daca nu ai reusit sa-l atingi, invata ce este de invatat si mergi mai departe cu bucurie si incredere. Accepta cu bucurie ce s-a intamplat !

Nu te uita inapoi !

In viata prietenii se pierd, banii si slujbele pleaca si vin, afacerile produc profit si pierderi, divorturile se intampla, vremurile grele si bune bat la usa fiecaruia dintre noi ! Nu te uita inapoi ! Adopta un stil de viata sanatos, antreneaza-ti atat corpul cat si mintea. Crede in tine ! Asuma-ti responsabilitatea ! Ofera sprijin si contribuie activ la o lume mai buna !

 Fii recunoscator ca esti inca aici si iti poti atinge obiectivele. Priveste inainte si decide in avans ca orice s-ar intampla mergi mai departe.

Bucura-te de viata !

Adauga la obiectivele tale: Disciplina, Energie si Perseverenta in fiecare zi, nu stim cat o sa stam pe aici, ce o sa povesteasca copiii si nepotii despre noi?

PS:

Apropos de obiective, sunt foarte bucuros si recunoscator pentru ca am atins un obictiv special pentru mine chiar in luna ianuarie 2016, am efectuat 40 km (alergare + mars) la -18 grade Celsius, o experienta super.

A fost greu, usor ?

Te invit sa citesti toata povestea aici: Despre vinerea trecuta .

Multumesc Andrei Rosu & Vlad Tanase pentru incredere si antrenament!

 

 

 

Leave a Reply