Eu! Eu! Eu? 

Salut, 

Fiind in vacanța am mai mult timp pentru mine, cu mine și despre mine.

EU, nu este vorba de Uniunea Europeana😶 este vorba despre eu despre mine! 

Cu mulți ani in urma credeam ca EU sunt actorul principal in viața mea și datorită mie am realizat multe din  succesele  materiale și nemateriale.

Acum 17 ani încărcam/descărcam cărbune intr-o fabrica din sudul Italiei și doar la câțiva ani distanță ca sa scurtez, conduceam o multinaționala prezenta in 50 tari și după am ajuns sa fiu acționar împreuna cu ei pentru mai multe regiuni din Europa de Est. In Italia mâncam de la colegi bruschette la prânz (nu am cerut dar mi s-au oferit).

Eu am învățat, eu am muncit, eu am realizat! Oare? 

Eu! Eu! Eu! 

Pentru fiecare om din lumea asta a existat un alt om, o echipa, o situație, o conjunctura in care a fost ajutat de alt om 😁

Nu as fi existat dacă părinții mei nu se gândeau cu un gând de dragoste la mine 😀

Caracterul fiecăruia se construiește cu fiecare dascăl, coleg de școala, organizație, echipa prin care trece! 

Consider, azi ca nu as fi realizat nimic dacă nu as fi fost ajutat de oameni, de echipe și organizații care la un moment dat s-au gândit la mine cu un gând bun! 

De câțiva ani chiar am început sa ofer înapoi lumii, comunității mele, orașului și oamenilor de lângă mine ajutor și resurse in limita posibilităților mele actuale! In viitor cu siguranța voi oferi mai mult! 

Dacă tu crezi ca „TU” ai realizat tot ceea ce ești sau nu ești, mai gândește-te, mai mult încearcă sa oferi suport/ajutor altor oameni! 

Gândește in termeni de om al acestei planete fără diferențe ( religie, culoare, zona geografică, statut social, etc). Acestea nu fac decât sa creeze între noi conflicte, de multe ori armate sau teroriste! Ne putem angaja sa construim mai mult dialog real, profund  între noi și fără sa ne mai judecam. Avem o prioritate comuna: aceata planeta și cum o putem îmbunățiți pentru noi toți! 

Folosește mai puțin EU in comunitatea, organizația, echipa, familia ta și orientează-te către Noi  !

Noi împreuna facem o lume mai buna!

Leave a Reply