Primul canal de live-stream interactiv oferă sfaturi despre obținerea de finanțare, marketing și consultanță

De mult timp m-am gândit la lansarea unui proiect media având drept scop stimularea mediului de afaceri din România. La început a fost o discuţie între câţiva antreprenori în 2015, care ca urmare a activităţilor zilnice specifice unui antreprenor a fost pusă pe „hold” până în ianuarie 2017, când mediul economic şi de business în România a început să fie afectat din ce în ce mai vizibil.

Așa s-a conturat BiziLiveTV, un proiect social, voluntar, creat pentru antreprenorii la început de drum, dar şi pentru cei avansaţi.

Concret, este vorba despre transmisiuni live pe Facebook, difuzate sub genericul BiziLive. La emisiuni sunt invitați antreprenori de top care își propun să transmită publicului interesat informaţii relevante despre domeniul lor şi împărtăşesc din experienţa pe care au acumulat-o.

La baza proiectului stă dorinţa unui progres real pentru mediul de afaceri din România, un progres real în condiţii democratice, fără corupţi şi corupţie.

Credem cu tărie că vom ajuta şi influenţa pozitiv mediul de afaceri din România, atât prin emisiunile transmise, cât şi prin experienţa pe care antreprenorii invitaţi şi implicaţi o vor transmite mai departe prin consultanţă gratuită, cursuri şi traininguri.

Pe 10 Iulie 2017 a avut loc prima sesiune live cu Andrei Roșu. La aproximativ cinci luni de la lansare, la episodul cu numărul 50,  când invitat a fost Lucian Mîndruță, mi-am dat seama cât de puternic modifică social-media mediile de comunicare.

„Meseria mea de trainer media se bazează pe o observație foarte tristă: nouă jurnaliștilor ni s-au luat din prerogative odată cu social media. Publicul decide dacă este OK o știre, indiferent de ce cred eu. Eu, dacă nu mă duc după public, rămân singur și îmi plâng de milă”, ne-a spus Lucian Mîndruță la BiziLive.

 

Împreună cu Echipa, în cinci luni am creat trei formate live unde au fost peste 50 de invitați, între care și Lorand Soarez Szasz, Andrei Ursachi, Costin Ciora, Doina Vîlceanu, Radu Georgescu, Rodica Lupu, Liviu Taloi, Marius Dosinescu și multi alți antreprenori, leaderi și specialiști de top din România.

Citeste articolul integral pe Republica.ro 

#Antreprenoriat & Startup Sezon 3   #Video 

 

Leave a Reply